dimarts, 10 de febrer del 2015

NOTA DE PREMSA PER LA WEB DE ROGER DE CAN BOU




Estem enllestint l’editatge del nostre curtmetratge. El tindrem a punt a finals del proper mes de març. Entre tant us volem informar que estem preparant la Festa de la seva Presentació, Estrena i Projecció que s’efectuarà el diumenge 19 d’abril de 2015, a les 11.30 h a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet, dins els actes del Festimatge.

Hi haurà una mostra d’imatges del film, allò que en dèiem “quadrets” i també dues vitrines d’objectes relacionats amb el rodatge i la història de la pel·lícula. La Gala serà presentada per Dolors Lieury i Aleix Duran de Ràdio Calella Televisió. Podreu saludar els actors i actrius protagonistes... tindrà lloc igualment el lliurament de guardons i reconeixements a diferents col·laboradors del curtmetratge... i alguna altra sorpresa pendent de confirmar...

No cal dir que us hi esperem a tots... Als que heu participat directament en el rodatge i als que hi heu col·laborat d’alguna manera... Ja sabeu que el cinema és un treball d’equip i per això necessitem el vostre suport... el suport de tot l’equip de calellencs.

Per començar a fer “boca”, des del dia 5 al 29 d’abril, podreu visitar la Galeria Cultural Pa Vi i Moltó (Jovara,104) on hi tindrem una exposició fotogràfica amb imatges de la pel·lícula i del making-off. L’horari de la sala serà de dimarts a diumenge de 18.00 a 21.00h.

Tots aquests actes són de lliure accés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada